1 Troy Ounce Goudbaren Online Kopen

U kent het vast wel, u hebt wat extra geld omhanden waar u niet direct een bestedingsdoel voor hebt, zelf in tijden dat het economisch minder goed gaat kunnen bonussen, een dertiende maand of zelfs uw vakantiegeld als u niet op vakantie gaat u in deze positie brengen. Dan hebt u dus de keuze, u kunt het extra geld op een spaarrekening zetten om vervolgens een lage rente te ontvangen die in veel gevallen de inflatie nog niet eens dekt. Of u gaat met dit extra geld online goud kopen waarbij u er vrijwel zeker van bent dat u winst maakt.
Het bovenstaande scenario geld natuurlijk niet alleen als u wat extra geld verdient hebt, u heeft vast wel mee gekregen dat professionele beleggers in edelmetaal beleggen als het met traditionele beleggingsmethodes niet mee zit. U kunt dit ook doen als u op een goede manier van uw aandelen of opties af hebt kunnen komen. U kunt dan bijvoorbeeld 1 Troy Ounce goudbaren online kopen en u daarmee vrijwel verzekeren van een mooie beleggingswinst. Ik zeg bewust vrijwel verzekeren omdat natuurlijk niemand iets helemaal zeker weet in de wereld van beleggingen. Als u echter naar de historische ontwikkelingen van de goudprijs kijkt dan kunt u echt vrijwel zeker zijn. Zelfs als u in 1981 ten tijde van de toenmalige record prijzen besloten hebt tot 1 Troy Ounce goudbaren kopen, kon u begin 2011 een hele mooie winst van uw beleggingen bijschrijven. Het klinkt als een hele tijd om winst van 1 Troy Ounce goud kopen te maken maar beleggen in goud is nu eenmaal geen korte termijn belegging. Alleen beleggers die er de hele dag bovenop zitten en het zich kunnen veroorloven kunnen korte termijn winsten behalen met 1 Troy Ounce goudbaren online kopen.
Het 1 Troy Ounce goudbaren online kopen is een gouden optie voor beleggers die mooie winsten uit beleggingen willen combineren met het gemak van het vanuit huis bestellen en thuis geleverd krijgen van goudbaren. U kunt deze 1 Troy Ounce goudbaren kopen en thuis afgeleverd krijgen omdat de prijs ruim binnen de algemeen gehanteerde maximum prijs voor verzendingen van 5000 euro ligt. Deze maximum prijs van 5000 euro heeft te maken met het maximaal te verzekeren bedrag bij verzending via aangetekende post. Bij internationale goudprijzen van net over de 1500 dollar kunt u 1 Troy Ounce goudbaren online kopen voor net onder de 1100 euro en dit is ruim binnen de grens voor verzending van 5000 euro. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel beleggers online goud kopen omdat het gewoon eenvoudig is en u niet met geld en goud over straat hoeft te gaan.
Als u 1 Troy Ounce goud kopen wilt dan hebt u natuurlijk meerdere opties om tot mooie winsten uit uw beleggingen te komen. U kunt inderdaad 1 Troy Ounce goudbaren kopen, deze gedurende langere tijd bewaren en vervolgens verkopen voor een hoger prijs. U kunt er ook voor opteren om uw belegging in goud wat mooier te maken door beleggingsmunten aan te kopen. Beleggingsmunten kunt u over het algemeen in gewichten van 1 Troy Ounce goud kopen, er zijn ook kleinere uitvoeringen van diverse munten verkrijgbaar maar 1 Troy Ounce munten zijn makkelijker te vergelijken in prijs. Het voordeel van beleggen in gouden munten kan zijn dat u niet alleen belegd in goud maar ook een mooie verzameling hebt om ten toon te stellen. U hebt dan een prachtig ornament die van zichzelf in waarde vermeerderd en u uiteindelijk eenzelfde winst oplevert als 1 Troy Ounce goudbaren kopen.
Het online aan kopen van beleggingsmunten kan een alternatief zijn voor 1 Troy Ounce goudbaren online kopen en de waarde vermeerdering is hetzelfde omdat ze gemaakt zijn van hetzelfde zuivere goud. Bovendien kan het beleggen in munten u helpen als u onzeker bent over de betrouwbaarheid van handelaren, munten voldoen namelijk aan strenge eisen omtrent gewicht en afmetingen en als u zich er een beetje in verdiept dan kunt ook u snel echt van vals onderscheiden. Kennis over hetgeen waar u in belegd is overigens van doorslaggevend belang bij elke belegging, het is bijzonder moeilijk om bewust winst te maken uit beleggingen als u niet weet waar u mee bezig bent. Een goede voorbereiding en het opdoen van voldoende kennis is onontbeerlijk voor een goed resultaat. Hierbij is er geen verschil te maken of u besluit tot 1 Troy Ounce goudbaren online kopen of dat u liever een bezoek brengt aan een winkel om daar de gaafste exemplaren van munten voor uw collectie aan te schaffen. U zou kunnen stellen dat het niet alleen zo is dan kennis macht maakt maar ook dat kennis winst maakt.